Pretraga:

недеља, 30. јун 2019.

Kako da izbacite tugu iz sebe?

Ćao svima,
 Danas kao što vidite pisaću o tome kako da se oslobodite tuge. Ovo su neki  saveti koji možda pomoći Sreću je lako podelti sa svima ali evo kako se  osloboditi tuge:
  1. Razgovarati sa roditeljima,                                                                                                           ne zaboravimo da su nam roditelji i prijatelji i uvek će biti tu uz nas , oni su imali iste godine kao i mi i možda imaju neki savet ili neko rešenje 
  2. Proćaskati o tome sa drugom ili drugaricom , nije uvek prijatno da podelimo osećanja sa roditeljima ,  pa je najbolje podeliti naša osećanja sa najbolim prijatelima jer su možda i oni baš kroz to prošli.
  3.  Napravite svoj dnevnik ,  za mene je to u neku ruku najbolje ako hoćete da se oslobodite a osećate se neprijatno da to podelite sa nekim ali i ostaće ta vaša osećanja na papiru i zatvorimo ga pa  kada prođe izvesno vreme moći čemo da se vratimo i zapitamo se da li je to toliko bilo strašno.
Ja sebe pronalazim u sva tri slućaja, misilim da ovi saveti najviše mogu da pomognu ako ne možete da pređete preko nečeg sto se dogodilo , ali treba preći preko nih i okreti list , ZABELEŽIMO LEPE stvari i sećajmo ih se ispunjeno smehom ali ponekad de možemo smejati i onim ne tako lepim osećanjima .
Molim vas komentarišite i podelite neke ideje kako da izbacimo tugu iz sebe , možda možete i meni da pomognete

Vaša Aurora


Нема коментара:

Постави коментар

Šta nam rade kalupi koje društvo nameće?

 Ćao svima,  Prošli put sam pomenula kako svi imamo razne uloge i titule, a sa njima i očekivanja i odgovornost. Tako se isto desilo i Mulan...